Photon server problem with .NET

fred
edited September 2010 in Photon Server
I tried running the newest photon server ExitGames-Photon-Server-SDK_v2-0-5-1 in win xp and win 7. Both of them doesn't work. I started the photoncontrol.exe and click "start as application", nothing happens. So I tried "install service" and "start service", but then it gives me a timeout error in Microsoft .NET Framework. Below are the details.

System.ServiceProcess.TimeoutException:
System.ServiceProcess.ServiceController.WaitForStatus(ServiceControllerStatus desiredStatus, TimeSpan timeout)
PhotonControl.ControlForm.StartServiceByName(String name)
PhotonControl.ControlForm.StartPhotonService_Click(Object sender, EventArgs e)
System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e)
System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e)
System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e)
System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e)
System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEventInteractive(EventArgs e, ToolStripItemEventType met)
System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEvent(EventArgs e, ToolStripItemEventType met)
System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m)
System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m)
System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

I have dotnet 3.5 installed as a requirement.

Comments

  • Works just fine here, is there anything in the log file?
  • Log:
    2010-09-26 20:50:36,250 [1] DEBUG PhotonHostRuntime.PhotonDomainManager [(null)] - PhotonDomainManager created

    It runs successfully in another computer in Vista.
  • the log you are posting is on success?
    what about the other log file, is there one?
    do you have the .net 3.5 SP1 installed on all machines?
    using the right photon (xp for win xp, x64 for 64 bit OS) on each machine?
    i've never seen this issue, and the log you posted doesn't say anything.. so i'm blindly guessing.. sorry